Tjek, om din smartphone er kompatibel med dine høreapparater
Du kan streame lyd direkte fra din smartphone eller tablet til dine trådløse høreapparater fra ReSound. Ligesom du kan tilpasse lyden i dine trådløse høreapparater fra ReSound, når du er på farten.

Brug din iOS enhed sammen med dine høreapparater
Håndfri opkald fra iPhone og iPad
Med ReSound OMNIA, ReSound ONE og Custom made by ReSound høreapparater er det blevet mere bekvemt end nogensinde at holde kontakten med mennesker i dit liv. Nu kan du nyde håndfri telefon- og FaceTime-opkald via din iPhone og iPad*. Se hvilke apparater, der er kompatible med den nyeste streamingteknologi nedenfor. Kontakt din høreapparatspecialist for at få mere at vide om ReSound høreapparater og håndfri opkald.
Direkte streaming af lyd til dine ReSound høreapparater
Du kan oprette direkte forbindelse mellem dine trådløse ReSound høreapparater og din iPhone, iPad eller iPod touch. Det giver dig mulighed for at streame telefonopkald, musik, rutevejledninger og anden lyd fra din enhed og direkte til dine høreapparater.
Tilpas din hørelse til dine personlige behov
Brug ReSound Smart 3D eller ReSound Smart app til at skræddersy høreoplevelsen, så den passer perfekt til dine præferencer. Nemt. Diskret. Og direkte fra din iPhone, iPad eller iPod touch.

Kompatible iOS enheder:

• iPhone 15 Pro Max*
  • iPhone 15 Pro*
  • iPhone 15 Plus*
  • iPhone 15*
  • iPhone 14 Pro Max*
  • iPhone 14 Pro*
  • iPhone 14 Plus*
  • iPhone 14*
  • iPhone 13 Pro Max*
  • iPhone 13 Pro*
  • iPhone 13*
  • iPhone 13 mini*
  • iPhone 12 Pro Max*
  • iPhone 12 Pro*
  • iPhone 12*
  • iPhone 12 mini*
  • iPhone 11 Pro Max*
  • iPhone 11 Pro*
  • iPhone 11*
  • iPhone SE (3. generation)*
  • iPhone SE (2. generation)*
  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone X
  • iPhone XR
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPad Pro (12,9 tommer)
  • iPad Pro (10,5 tommer)
  • iPad Pro (9,7 tommer)

• iPad Pro 12.9-inch (5. generation)*
  • iPad Pro 11-inch (3. generation)
  • iPad Pro 12.9-inch (4. generation)
  • iPad Pro 12.9-inch (3. generation)
  • iPad Pro 12.9-inch (2. generation)
  • iPad Pro 12.9-inch
  • iPad Pro 11-inch (2. generation)
  • iPad Pro 11-inch
  • iPad Pro 10.5-inch
  • iPad Pro 9.7-inch
  • iPad Air (4. generation)*
  • iPad Air (3. generation)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini (6. generation)*
  • iPad mini (5. generation)
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (9. generation)
  • iPad (8. generation)
  • iPad (7. generation)
  • iPad (6. generation)
  • iPad (5. generation)
  • iPod touch (6. generation)

*Disse Apple-modeller tilbyder håndfri opkaldsfunktion. Tidligere Apple-modeller understøtter opkaldsoptagelse med enten trykknappen eller TapControl, men stemmeoptagelse sker via Apple-enheden.

De to apps kan også bruges sammen med Apple Watch, men de skal installeres på din iPhone for at fungere.

Software krav til app's: iOS 12 eller nyere.

Understøttelse af Watch kræver watchOS 5 og iOS 12 eller nyere.

Forbind dine høreapparater til Mac-computere

Direkte streaming fra og til Mac-computere er nu tilgængelig og kompatibel med ReSound ONE, ReSound OMNIA og ReSound Nexia. Funktionaliteten findes på følgende Mac-modeller med softwareopdateringer macOS Sonoma 14 eller nyere:

• MacBook Pro introduceret i 2021 eller senere, plus MacBook Pro (13-tommer, M1, 2020)
  • MacBook Air introduceret i 2022 eller senere, plus MacBook Air (M1, 2020)
  • Mac introduceret i 2021 eller senere
  • Mac mini introduceret i 2020 eller senere
  • Mac Studio introduceret i 2022 eller senere
  • Mac Pro introduceret i 2023
  •
    Brug din Android enhed sammen med dine høreapparater
    Lydstreaming

Hvis din Android smartphone og dine høreapparater understøtter direkte Android Streaming to Hearing Aids (ASHA), kan du downloade og installere ReSound Smart 3D appen, åbne den og trykke på "Kom i gang". Når høreapparaterne er parret med din smartphone, kan du streame lyd direkte fra din smartphone til dine høreapparater.

Direkte lydstreaming fra Android enheder er tilgængelig for følgende ReSound høreapparater:

Direkte streaming til Android enheder* er et af de seneste fremskridt inden for høreapparatteknologi og fås derfor kun i udvalgte smartphone modeller med den nødvendige teknologi. Tjek hos din udbyder, før du køber en ny smartphone, for at sikre, at de også har aktiveret denne tjeneste.

Enheder med direkte Android streaming
    • Google Pixel 8 Pro
    • Google Pixel 8
    • Google Pixel 7 Pro
    • Google Pixel 7
    • Google Pixel 7a
    • Google Pixel 6 Pro
    • Google Pixel 6 XL
    • Google Pixel 6a
    • Google Pixel 6
    • Google Pixel 5a 5G
    • Google Pixel 5
    • Google Pixel 4a 5G
    • Google Pixel 4 XL
    • Google Pixel 4
    • Google Pixel 3 XL
    • Google Pixel 3
    • Google Pixel 3a XL
    • Google Pixel 3a
    • OnePlus 9 Pro
    • OnePlus 9
    • OnePlus 9 R
    • OnePlus 7T
    • OnePlus 7 Pro
    • Samsung Galaxy S23 Ultra
    • Samsung Galaxy S23+
    • Samsung Galaxy S23
    • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
    • Samsung Galaxy S22+ 5G
    • Samsung Galaxy S22 5G
    • Samsung Galaxy S21
    • Samsung Galaxy S21+
    • Samsung Galaxy S21 Ultra
    • Samsung Galaxy S20+
    • Samsung Galaxy S20
    • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
    • Samsung Galaxy S20 FE
    • Samsung Galaxy S10+
    • Samsung Galaxy S10
    • Samsung Galaxy S10e
    • Samsung Galaxy S9
    • Samsung Galaxy S9+
    • Samsung Note 20
    • Samsung Note 20 Ultra
    • Samsung Note 10+
    • Samsung Note 10
    • Motorola Edge 30 Pro (Motorola Edge plus, Motorola Edge+)

*Fuld streamingkompatibilitet med Android enheder kræver minimum Android v10 og Bluetooth 5.0, og at funktionaliteten er blevet aktiveret af telefonproducenten og tjenesteudbyderen. Oplysningerne om kompatibilitet bør derfor kun betragtes som vejledende. Selvom vi hos ReSound bestræber os på at opnå problemfri kompatibilitet med enheder, kan ReSound ikke garantere fuld kompatibilitet med alle Android enheder.

Hvis direkte streaming i Android ikke understøttes af dine høreapparater eller din Android smartphone, kan du bruge ReSound PhoneClip+ til at streame lyd. ReSound PhoneClip+ gør det muligt at slutte dine ReSound høreapparater til en hvilken som helst Android enhed med Bluetooth v.2.0.

Tilpas din høreoplevelse
    Du kan bruge de to apps ReSound Smart 3D og ReSound Smart til at indstille dine høreapparater til dine personlige præferencer. Du kan hurtigt justere lydoplevelsen via appen, så du altid kan have fuld tillid til dine høreapparater og være klar til at interagere med verden omkring dig. Find de to apps, der kan downloades gratis, i Google Play.
    Digital høreapparater audio streaming

Kompatible Android enheder

Android enhederne nedenfor er kompatible
    med både ReSound Smart 3D appen og ReSound Smart appen:

• Samsung Galaxy S23 Ultra*
    • Samsung Galaxy S23 Plus*
    • Samsung Galaxy S23*
    • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
    • Samsung Galaxy S22+ 5G
    • Samsung Galaxy S22 5G
    • Samsung Galaxy S21
    • Samsung Galaxy S21+
    • Samsung Galaxy S21 Ultra
    • Samsung Galaxy S20
    • Samsung Galaxy S20+
    • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
    • Samsung Galaxy S10
    • Samsung Galaxy S10+
    • Samsung Galaxy S10e
    • Samsung Galaxy S9+
    • Samsung Galaxy S9
    • Samsung Galaxy S8+
    • Samsung Galaxy S8
    • Samsung Galaxy S7 Edge
    • Samsung Galaxy S7
    • Samsung Galaxy Note 10+
    • Samsung Galaxy Note 10
    • Samsung Galaxy Note 9
    • Samsung Galaxy Note 8
    • Samsung Galaxy J7 Prime
    • Samsung Galaxy J5
    • Samsung Note 20
    • Samsung Note 20 Ultra
    • Motorola Edge 30 Pro (Motorola Edge Plus, Motorola Edge+)

Android enhederne nedenfor er kun kompatible
    med ReSound Smart 3D appen:

• Google Pixel 7 Pro
    • Google Pixel 7
    • Google Pixel 7a
    • Google Pixel 6 Pro
    • Google Pixel 6a
    • Google Pixel 6
    • Google Pixel 5a 5G
    • Google Pixel 5
    • Google Pixel 4a 5G
    • Google Pixel 4a
    • Google Pixel 4 XL
    • Google 4
    • Google Pixel 3a
    • Google Pixel 3a XL
    • Google Pixel 3
    • Google Pixel 3XL
    • Samsung Galaxy S20 FE
    • OnePlus 9 Pro
    • OnePlus 9
    • OnePlus 9 R
    • OnePlus 7 Pro
    • OnePlus 7 T
    • Oppo Reno 10x Zoom
    • Asus Zenfone 6
    • Moto G7
    • Xiaomi Mi 9
    • Samsung Galaxy A51

ReSound Smart 3D appen er tilgængelig til download på alle Android enheder, der kører Android OS version 8.0 eller nyere, men vi kan bekræfte kompatibilitet med enhederne nedenfor.

For kompatibilitet med ReSound Assist Live i ReSound Smart 3D appen kræves Android 8 eller en nyere version.

Kompatibilitet med ReSound Phone Clip+: Android enheder, der kører OS 2.3.5 eller nyere, og Bluetooth v. 2.0. Funktionalitet er bekræftet på udvalgte enheder fra HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung og Sony.
    *Disse modeller kompatible med ReSound LiNX2 og ReSound ENZO2 i ReSound Smart appen."

Streaming til min smarte bimodale høreløsning

I samarbejde med Cochlear tilbyder vi en smart bomodal løsning, der sikrer, at du kan styre dine indstillinger og streame lyd direkte til begge ører fra kompatible iOS og Android™ enheder^. Det betyder, at du med en Cochlear™ Nucleus® 8 eller Kanso® 2 Sound Processor og et kompatibelt ReSound høreapparat* kan styre dine indstillinger og streame lyd direkte til begge ører fra en kompatibel iOS eller Android enhed^.

Du kan se, hvilke smartphones der er kompatible, i afsnittene "Kompatible iOS enheder" og "Enheder med direkte Android streaming" længere oppe på denne side.

*Det er kun modellerne BTE og RIE, der understøtter en smart bimodal løsning
    ^ Kræver, at telefonproducenten har aktiveret Android Streaming to Hearing Aids
    smart hearing alliance
    Nyhedsbrev fra ReSound

Hvis du vil holde dig opdateret om høreteknologi, høretab og høreapparater, så tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Udfyld formularen: