Skip to main content

ReSound LiNX²

Det har aldrig været lettere at høre

ReSound LiNX² er foregængeren til ReSound LiNX 3D.
Find en høreklinik
Bliv en del af samtalen
ReSound LiNX² hjælper dig med at koncentrere dig om de mennesker, du vil snakke og lytte til, selv i støjende omgivelser.


Forskning viser, at ReSound LiNX² leverer 30% bedre taleklarhed end andre førsteklasses  høreapparater. Binaural Directionality II med Spatial Sense understøtter din hjernes naturlige evne til at behandle lyde, så du kan zoome ind på de lyde, du er mest interesseret i,samtidig med at du stadig kan høre de andre lyde, der er omkring dig.

Det er så kraftfuldt, at det passer til mere end 90% af alle høretab.

Det er nemt at interagere med ReSound LiNX²
Forestil dig at streamet lyd direkte til dine høreapparater fra din iPhone, iPad eller iPod Touch. F.eks. din yndlingsmusik eller en film. Eller en telefon- eller videosamtaler med en, du holder af. Eller at træne til en opmuntrende stemme fra din favorit fitness app - uden at du behøver at have en ledning hængende rundt om halsen. Det kan du med ReSound LiNX². 


ReSound LiNX² er et Made for iPhone høreapparat, som giver mulighed for direkte forbindelse mellem dine høreapparater og din iPhone, iPad eller iPod Touch, - hvilket får dine høreapparater til at fungere som trådløse Bluetooth hovedtelefoner.

Til Android brugere

Hvis du er Android-bruger, kan ReSound Telefonclip+ forvandle dit ReSound høreapparat til et par trådløse hovedtelefoner. 

Resound Phone Clip+
Apps
Kontroller dit høreapparat fra din smartphone

Tilpas dine ReSound LiNX² høreapparater til din unikke smag ved hjælp af ReSound Smart app.

Juster lydstyrke, diskant og bas. Opret yndlingsprogrammer. Find høreapparater, der er blevet forlagt. Styr dit trådløse ekstraudstyr. Gør din lytteoplevelse bedire i udfordrende lydmiljøer... Alt sammen uden du behøver at røre dine høreapparater.

Kan du ikke finde dine høreapparater? Intet problem. Du kan hurtigt spore dem med vores "Finder" funktion der er nem at avende.

ReSound LiNX² med tinnituskontrol
ReSound LiNX² kombinerer avanceret, personligt tilpasset tinnitusterapi med det sidste nye inden for Smart Hearing høreapparater. Hvis du har ringen for ørerne (tinnitus), indeholder ReSound LiNX² nye smarte værktøjer, der kan lindre ubehaget. 
Design
Vælg din model og farve
 
Moderne, diskret og holdbart. ReSound LiNX² høreapparater fås i et komplet udvalg af modeller og farver. Så når det kommer til komfort og livsstil, er du sikker på at finde den perfekte pasform.

ReSound LiNX² er lavet af holdbare kvalitetsmaterialer. Hver komponent er belagt med iSolate nanotech, indvendigt og udvendigt, for at beskytte mod vand, støv, ørevoks og sved.
Pair of ReSound red hearing aids on a table.

RIE og BTE farver

ITE farver

Support
I vores supportsafsnit kan du finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål, se små videoer og downloade dokumenter. 

Tilmed dig vores nyhedsbrev i dag

Modtag inspirerende brugerhistorier, tips til brug og vedligehold af høreapparater og den nyeste information om høreapparater. Udfyld skemaet i dag: