Support til ReSound Smart 3D app
Resound Smart 3D app
Med den nye ReSound Smart 3D app kan du indstille dine høreapparater, så de passer til dine behov i mange forskellige lydmiljøer og situationer.

Hyppigst stillede spørgsmål

Kompatibilitet

Besøg venligst siden www.resound.com/compatibility for at se, hvilke enheder der er kompatible.
ReSound ONE, ReSound Key, ReSound ENZO Q, ReSound LiNX Quattro, ReSound ENZO 3D og ReSound LiNX 3D høreapparater er kompatible med ReSound Smart 3D appen. Besøg venligst siden www.resound.com/compatibility for at se, hvilken app der kan anvendes til de specifikke høreapparater.

Tjek listen over verificerede enheder på www.resound.com/compatibility. Hvis din enhed ikke er på listen, skal du gøre følgende: Tilslut høreapparaterne til appen. Hvis forbindelsen er vellykket, skal du prøve at tilslutte/afbryde høreapparaterne og appen 2-3 gange for at sikre, at forbindelsen er konsistent efter den indledende tilslutning. Hvis forbindelsen mislykkes, skal du se 'Jeg forbinder min Android-enhed for første gang, men den forbinder ikke - hvad gør jeg?'

Tjek listen over verificerede enheder på
Tjek listen over verificerede enheder på

Kom i gang

Det afhænger af, om du har en Apple eller en Android enhed?

- iPhone, iPad or iPod Touch: Du skal først tilslutte høreapparaterne til iOS. Gå til 'Indstillinger' -> 'Generelt' -> 'Tilgængelighed' -> 'Høreapparater', og din mobile enhed vil søge efter høreapparater. Åbn og luk batteridørene på dine høreapparater. Tryk, når de vises i displayet, og tryk så på 'Tilslut' (to gange for to høreapparater), og dine enheder bliver tilsluttet. Nu åbner appen, og du skal følge guiden for at komme i gang.

- Android enhed: Åben appen og følg guiden for at komme i gang. Forbind ikke høreapparaterne til enhedens OS.

Kontrollér venligst følgende:

- Er høreapparaterne tilsluttet til andre smartphones i rummet? Hvis ja, skal du afslutte/glemme andre enheder, før du fortsætter med tilslutningen af en ny enhed.

- (Til fagfolk) Er høreapparaterne tilsluttet et Airlink/NOAHlink før tilslutningen starter? Hvis ja, skal du afbryde forbindelsen, før du fortsætter med tilslutningen af en ny enhed.

- Er høreapparaterne tændt før tilslutningen startes? Hvis ja, vent til strømforsyningen på høreapparatet, indtil tilslutningsprocessen er startet i appen.

- Er høreapparaterne tilsluttet via telefonens Bluetooth-menu allerede? Hvis ja, afbryd høreapparatets tilslutning til enheden, genstart høreapparaterne og tilslut i app-menuen i stedet.

- Meddeler appen 'Prøv igen' i tilslutnings- eller forbindelsesprocessen? Hvis ja, sluk for høreapparaterne og prøv igen. Hvis det konsekvent ikke bliver tilsluttet, og enheden ikke er hvidlistet, er enheden ikke kompatibel.

(For fagfolk) Er høreapparaterne tilsluttet Airlink/NOAHlink inden tilslutningen begynder? Hvis ja, skal du afbryde forbindelsen, før du fortsætter med tilslutningen af en ny enhed.

Justering af lyd

Ja. Du kan beholde dine lydjusteringer for et bestemt program, indtil du genstarter (sluk og tænd igen) dine høreapparater. Du kan også gemme dine indstillinger som en 'Favorit' og vælge at have 'Favoritten' automatisk, når du befinder dig på et bestemt sted. Eller du kan anvende den hvornår du vil, ved at vælge den 'Favorit' i appen.

Der er fire måder at nulstille de justeringer, du har foretaget:

1) Gå til 'Sound Enhancer' og tryk på 'Reset' nederst på skærmen. Dette vil nulstille alle justeringer undtagen volumen.

2) Markeringer på individuelle felter for lydstyrke, støjreduktion, talefokus og vindstøjreduktion angiver standardindstillinger. Indstil feltet til disse markeringer for at nulstille. Diskant/Mellem/Bas er standard ved 0.

3) Hvis du aktiverede en 'Hurtig Knap' på startskærmen, skal du blot trykke på knappen igen for at deaktivere.

4) Åbn og luk batteridørene til høreapparaterne for at genstarte dem. Dette nulstiller dem til de indstillede indstillinger.

ReSound Assist

I ReSound Smart 3D app, gå til menuen 'My ReSound'. Hvis du ser elementer tilgængelige under 'ReSound Assist', har du adgang. Hvis du ser 'Aktiver ReSound Assist', skal du trykke på det og følge guiden for at få adgang. Hvis du ikke kan se 'ReSound Assist' i menuen, eller hvis du mener, du skal have flere tilgængelige ting, skal du kontakte din høreapparatspecialist, som skal aktivere 'ReSound Assist' til dig. Bemærk, at 'ReSound Assist' kun er tilgængelig på udvalgte globale markeder.

Hvis du har modtaget en push-meddelelse fra appen om, at nye indstillinger er tilgængelige, skal du gå til 'My ReSound' og derefter 'Mine Anmodninger og Nye Indstillinger", så appen kan indlæse de nye indstillinger fra din høreapparatspecialist.

Du kan gendanne dine tidligere indstillinger. Gå til 'My ReSound', tryk på 'Mine anmodninger og Nye Indstillinger', og tryk derefter på 'Gendan til Tidligere Indstillinger' nederst på skærmen. Du kan enten gendanne til de seneste indstillinger, der er fittet af din høreapparatspecialist eller, hvis det er relevant, til de seneste indstillinger, der er sendt til dig eksternt. Når du har valgt, følger du bare installationsguiden.

Gør følgende:

- Kontroller, at du har en netværksforbindelse (WiFi eller mobil).

- Hvis du har en netværksforbindelse, og ReSound Assist ikke vises, skal du placere din finger på 'My ReSound'-menuen og swipe ned på skærmen. Dette opdaterer menuen.

- GN Online Services kan være midlertidigt utilgængelig. Hvis du har gjort ovenstående, skal du prøve igen senere.

Der er to måder at opdatere softwaren i høreapparaterne på:

• Besøg din høreapparatspecialist, som kan tjekke og opdatere firmwaren for dig.
  • Brug Smart 3D appen til at opdatere softwaren i høreapparaterne. Gå til Mit Resound -> Opdatering af høreapparatsoftware.
Du skal bruge den nyeste version af appen for at få opdateringen til softwaren i dine høreapparater. Gå til App Store, og sørg for, at appen er opdateret.

ReSound Assist skal være aktiveret. Gå til Mit Resound, og klik på "Aktivér ReSound Assist".

Forbindelse

Hvis appen mister forbindelsen, er det typisk forbindelsen mellem høreapparaterne og den mobile enhed, der er gået tabt. Et lille rødt emblem på knappen 'Forbindelser' meddeler dig, at forbindelsen er gået tabt. Gå til skærmen 'Forbindelser' og tryk på det markerede punkt for tabt forbindelse for vejledning om, hvordan du genopretter forbindelse.

Det kan også være en god idé at slukke for Bluetooth på din mobilenhed og tænde den igen. På de fleste mobile enheder kan dette gøres i et kontrolpanel ved at swipe op fra bunden af skærmen (Apple) eller ned fra toppen af skærmen (Android). Tryk på Bluetooth-ikonet for at slukke for det, vent et par sekunder, og tryk derefter på det igen for at tænde det.

Streaming

Hvis du har Made for iPhone høreapparater, kan du forbinde dem direkte til iOS på en iPhone, iPad eller iPod Touch for at streame telefonopkald, musik osv. Hvis du ikke har Made for iPhone høreapparater, skal du bruge ReSound Telefonclip+ til at streame lyd. Yderligere oplysninger finder du i Quick guide til forbindelse og ReSound Smart 3D™ appen.

Hvis din Android-telefon og høreapparater understøtter direkte Android-streaming til høreapparater, kan du downloade og installere ReSound Smart 3D-appen, åbne den og trykke på “Kom godt i gang”. Når høreapparatet er parret med din telefon, kan du streame direkte til dem.

Hvis direkte Android-streaming ikke understøttes af dine høreapparater eller Android-telefon, kan du bruge ReSound PhoneClip + til at streame lyd.

Følg disse trin:

1. Du skal sikre dig, at dine høreapparater er opdateret med den seneste firmware-version. Tjek ‘Hearing aid software updates’ under My ReSound i din app.

2. Du skal sikre dig, at du har den seneste version af ReSound Smart 3D installeret, og at du prøver at parre til en Android enhed, der understøtter direkte Android streaming til høreapparater.

3. Gå til din telefons Bluetooth menu og sørg for at frakoble de høreapparater, du tidligere måtte have parret med telefonen.

4. Åbn appen, og den vil automatisk genstarte parringsproceduren, som du skal gennemføre for at parre korrekt.

Android telefon med Android version 10 eller nyere.

Telefonproducenten skal have implementeret understøttelse af Android streaming til høreapparater i din telefonmodel.

ReSound ONE, ReSound Key, ReSound ENZO Q og ReSound LiNX Quattro høreapparater med firmware version 1.0.43 eller nyere.

ReSound Smart 3D app version 1.5.0 eller nyere.

Når du streamer lyd direkte fra din iPhone, iPad eller iPod Touch, vil høreapparaterne automatisk skifte til iPhone programmet. For at vende tilbage til høreapparatsprogrammet, afslut telefonopkaldet eller andre streaminger.

Andet

Dette er brugbart til demonstrationsformål, eller når du ønsker, at prøve appen. Demo-tilstand viser appfunktionerne, som hvis du var tilsluttet et høreapparat. For eksempel kan du ændre programmer og justere i 'Sound Enhancer'. Du kan vælge 'Demo mode' i indgangsstrømmen eller aktivere/deaktivere 'Demo mode' under 'Mere' i appen.

Video guider
Se, hvordan du får det bedste ud af dine høreapparater og deres smarte funktioner:

Generelle indstillinger og funktioner

Orientering

Sådan tjekker du, om dine høreapparater har et fladt batteri
Sådan bruges "Find mit høreapparat"
Sådan ændrer du programmer
Sådan tjekker du din trådløse forbindelse
Sådan bruger du "hurtigknapperne"
Sådan forbinder du dit ReSound høreapparat til en Apple enhed

Justering af lyd

Sådan justerer du lydstyrken
Sådan justerer du lydstyrken på det tilbehør, du streamer fra
Sådan justerer du bas og diskant
Sådan justerer du pitch og lydvariation
Sådan bruger du Sound Enhancer til at justere støjreduktion og talefokus
Sådan vælger du Naturlyd

Brug af Favoritter
Sådan tilføjer du en Favorit
Sådan sletter du, omdøber eller ændrer placeringen af en eksisterende Favorit
Sådan sletter du en eller alle dine Favoritter
Sådan ændrer du indstillinger til Automatisk eller Manuelt
Sådan ændre du program- og favoritnavne
Sådan gemmer du justeringer for Sound Enhancer til en eksisterende Favorit

ReSound Assist
Sådan accepterer og installerer du nye indstillinger med ReSound Assist
Sådan anmoder du om service med ReSound Assist
Sådan vender du tilbage til tidligere indstillinger, når du anvender ReSound Assist