Support til ReSound Smart app
Hvis du har et ReSound Smart Hearing høreapparat, kan du anvende ReSound Smart appen til at personliggøre din høreoplevelse - så den matcher dine præferencer.
Let. Diskret. Og direkte fra din mobiltelefon.
Fra marts 2019
Nyt intuitivt design
Den redesignede ReSound Smart app har nu nem, intuitiv navigation med adgang med ét tryk til de vigtigste menuer i appen, f.eks. programskift, favoritter og hurtig justering af Sound Enhancer-indstillinger via hurtigknapper på startskærmen.

Funktionaliteten i appen er den samme. Du skal blot acceptere opdateringen af appen på din smartphone og følge vejledningen, hvorefter du kan opleve den nye ReSound Smart app.

Kompatibiliteten for den redesignede app er den samme.

Hyppigst stillede spørgsmål

Kompatibilitet

Gå til www.resound.com/compatibility for at se, om din enhed er kompatibel.
Høreapparaterne ReSound LiNX², ReSound ENZO² og ReSound LINX er kompatible. Se www.resound.com/compatibility for at få oplysninger om, hvilken app du skal bruge, hvis du har andre høreapparater.
Tjek listen med kompatible enheder på www.resound.com/compatibility. Hvis din enhed ikke er på listen, er dine enheder ikke kompatible med appen.

Kom i gang

Det afhænger af, om du har en Apple eller en Android enhed?

- iPhone, iPad or iPod Touch: Du skal først tilslutte høreapparaterne til iOS. Gå til 'Indstillinger' -> 'Generelt' -> 'Tilgængelighed' -> 'Høreapparater', og din mobile enhed vil søge efter høreapparater. Åbn og luk batteridørene på dine høreapparater. Tryk, når de vises i displayet, og tryk så på 'Tilslut' (to gange for to høreapparater), og dine enheder bliver tilsluttet. Nu åbner appen, og du skal følge guiden for at komme i gang.

- Android enhed: Åben appen og følg guiden for at komme i gang. Forbind ikke høreapparaterne til enhedens OS.

Kontrollér venligst følgende:

- Er høreapparaterne tilsluttet til andre smartphones i rummet? Hvis ja, skal du afslutte/glemme andre enheder, før du fortsætter med tilslutningen af en ny enhed.

- (Til fagfolk) Er høreapparaterne tilsluttet et Airlink/NOAHlink før tilslutningen starter? Hvis ja, skal du afbryde forbindelsen, før du fortsætter med tilslutningen af en ny enhed.

- Er høreapparaterne tændt før tilslutningen startes? Hvis ja, vent til strømforsyningen på høreapparatet, indtil tilslutningsprocessen er startet i appen.

- Er høreapparaterne tilsluttet via telefonens Bluetooth-menu allerede? Hvis ja, afbryd høreapparatets tilslutning til enheden, genstart høreapparaterne og tilslut i app-menuen i stedet.

- Meddeler appen 'Prøv igen' i tilslutnings- eller forbindelsesprocessen? Hvis ja, sluk for høreapparaterne og prøv igen. Hvis det konsekvent ikke bliver tilsluttet, og enheden ikke er hvidlistet, er enheden ikke kompatibel.

(For fagfolk) Er høreapparaterne tilsluttet Airlink/NOAHlink inden tilslutningen begynder? Hvis ja, skal du afbryde forbindelsen, før du fortsætter med tilslutningen af en ny enhed.

Justering af lyd

Ja. Du kan beholde dine lydjusteringer for et bestemt program, indtil du genstarter (sluk og tænd igen) dine høreapparater. Du kan også gemme dine indstillinger som en 'Favorit' og vælge at have 'Favoritten' automatisk, når du befinder dig på et bestemt sted. Eller du kan anvende den hvornår du vil, ved at vælge den 'Favorit' i appen.

Der er fire måder at nulstille de justeringer, du har foretaget:

1) Gå til 'Sound Enhancer' og tryk på 'Reset' nederst på skærmen. Dette vil nulstille alle justeringer undtagen volumen.

2) Markeringer på individuelle felter for lydstyrke, støjreduktion, talefokus og vindstøjreduktion angiver standardindstillinger. Indstil feltet til disse markeringer for at nulstille. Diskant/Bas er standard ved 0.

3) Hvis du aktiverede en 'Hurtig Knap' på startskærmen, skal du blot trykke på knappen igen for at deaktivere.

4) Åbn og luk batteridørene til høreapparaterne for at genstarte dem. Dette nulstiller dem til de indstillede indstillinger.

Forbindelse

Hvis appen mister forbindelsen, er det typisk forbindelsen mellem høreapparaterne og den mobile enhed, der er gået tabt. Et lille rødt emblem på knappen 'Forbindelser' meddeler dig, at forbindelsen er gået tabt. Gå til skærmen 'Forbindelser' og tryk på det markerede punkt for tabt forbindelse for vejledning om, hvordan du genopretter forbindelse.

Det kan også være en god idé at slukke for Bluetooth på din mobilenhed og tænde den igen. På de fleste mobile enheder kan dette gøres i et kontrolpanel ved at swipe op fra bunden af skærmen (Apple) eller ned fra toppen af skærmen (Android). Tryk på Bluetooth-ikonet for at slukke for det, vent et par sekunder, og tryk derefter på det igen for at tænde det.

Streaming

Hvis du har Made for Apple høreapparater, kan du slutte dem direkte til iOS på en iPhone, iPad eller iPod touch for at streame telefonopkald, musik osv. Hvis du ikke har Made for Apple høreapparater, kan du bruge ReSound Telefonclip+ til at streame lyd. Du kan få flere oplysninger i den korte vejledning til forbindelsesmuligheder og ReSound Smart™ appen.
Hvis du har en Android enhed, skal du bruge ReSound Telefonclip+ til at streame lyd. Du kan få flere oplysninger i den korte vejledning til forbindelsesmuligheder og ReSound Smart™ appen.
Når du streamer lyd direkte fra din iPhone, iPad eller iPod touch, skifter høreapparaterne automatisk til iPhone programmet. Hvis du vil gå tilbage til et høreapparatprogram, skal du afslutte telefonopkaldet eller anden lydstreaming.

App-opdatering

Du skal blot opdatere appen til den nyeste version i App Store.
Det har ikke været muligt at overføre favoritterne til det nye design og den nye platform. Hvis du vil have din favoritter tilbage, skal du oprette dem igen.

Andet

Dette er brugbart til demonstrationsformål, eller når du ønsker, at prøve appen. Demo-tilstand viser appfunktionerne, som hvis du var tilsluttet et høreapparat. For eksempel kan du ændre programmer og justere i 'Sound Enhancer'. Du kan vælge 'Demo mode' i indgangsstrømmen eller aktivere/deaktivere 'Demo mode' under 'Mere' i appen.