Skip to main content

ReSound LiNX 3D

Hør mere, end du nogensinde troede, var muligt

ReSound LiNX 3D er vores nyeste og mest avancerede digitale 
høreapparat. Med ReSound LiNX 3D bliver du bedre til at identificere tale i støj og kunne høre flere lyde omkring dig. Du kan bruge dine høreapparater som trådløse hovedtelefoner. Og du får en helt ny dimension af kontrol over dine høreapparater - uanset hvor du er.

Den fineste lyd til rådighed

Verden er fuld af lyde, som vi nødig vil gå glip af - forestil dig f.eks. at du er kok og taler med dine kollegaer til lydene af blendere, hakkende knive og spruttende pander. Din hjerne er udstyret med en fantastisk evne til at forstå lyde og bruger forskellige taktikker, afhængig af støjniveauet. De avancerede teknologier i ReSound LiNX 3D udnytter dette til fulde for at hjælpe dig med at høre og fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Surround Sound by ReSound betyder, at du hører 360 grader af lyd, - hvilket vil sige, at du ikke er nødt til at vende dit hoved eller dreje din krop for at høre den person, der taler. Funktionen Spatial Sense giver dig en klar og naturlig fornemmelse af lydene omkring dig. I mere komplekse lyttesituationer sørger funktionen Binaural Directionality III for, at du kan fokusere på det, du vil, uden at du blive afskåret fra dine omgivelser.

50%Siden ReSound LiNX 3D er op til 50% bedre til at identificere tale i forskellige lydmiljøer, kan du: 

80%Høre 80% flere lyde omkring dig.

40%Forstå 40% mere tale i støjende omgivelser.

Kontroller dine høreapparater fra din smartphone
ReSound LiNX 3D justeres automatisk i overensstemmelse med lydmiljøet. Men hvem vil ikke gerne kunne tilpasse og styre lyden selv? Det kan du med ReSound Smart 3D appen.

Du kan f.eks. skrue op og ned for lydstyrken i dine høreapparater. Ligesom du kan gemme, de justeringer, som du synes om, som et yndlingsprogram, og geotagge det, så det aktiveres automatisk, når du kommer tilbage til det pågældende sted. ReSound Smart 3D appen
kan også hjælpe dig også med at finde dine høreapparater, hvis du har forlagt dem.
 
Styring af dine høreapparater fra din telefon gør dem endnu mere diskrete. Du behøver ikke engang at røre dit høreapparat offentligt.
Stream lyd direkte fra din iPhone til dit høreapparat
Dine høreapparater fungerer som et par trådløse hovedtelefoner, så du kan streame tale og musik direkte fra din iPhone til dine ReSound LiNX 3D høreapparater. Det betyder også, at det er nemt at tale i telefon eller anvender FaceTime med ReSound LiNX 3D, da opkaldet kan streames direkte mellem iPhone og høreapparat. 


Vil du slappe af med en film eller dit yndlings tv-program på din iPad? Så kan du også streame lyden direkte til dit ReSound LiNX 3D høreapparat. Du vil ikke gå glip af et eneste ord.

Til Android brugere

Hvis du er Android-bruger, kan ReSound Telefonclip+ forvandle dit ReSound høreapparat til et par trådløse hovedtelefoner. 

Resound Phone Clip+
Finjustering af dine høreapparater - uanset hvor du er
Din høreapparatspecialist kan opdatere indstillingerne i dit ReSound LiNX 3D høreapparat, uanset hvor du er. 

Med ReSound Smart 3D appen kan du også dele de høremæssige udfordringer, du oplever på et bestemt sted. Det betyder, at din høreapparatspecialist kan skræddersy indstillingerne så de passer til det specifikke sted, hvor du oplever udfordringerne.
Trådløst tilbehør gør ReSound LiNX 3D endnu mere kraftfuld
Vores udvalg af trådløst tilbehør udvider din hørelse over afstand eller i støjende situationer. Brug dem til at sikre, at du hører alle i mødelokalet eller højttaleren i den anden ende af en auditorium.

Alt lyd streames direkte til dit høreapparat. Du kan endda få tilbehør, der streamer lyden fra dit tv direkte til dit høreapparat, så du hører ved en lydstyrke og de andre i stuen ved en anden. 

Vælg din model og farve
ReSound LiNX 3D kommer i et komplet udvalg af modeller og farver. 

 
Hver komponent i ReSound LiNX 3D er belagt med iSolate nanotech, der beskytte det mod vand, støv og ørevoks, hvilket betyder, at du får et solidt og robust høreapparat, du kan stole på i mange år.

RIE og BTE farver

ITE farver

Vil du vide mere?
Find en høreklinik, som kan vise dig ReSound LiNX 3D.
ReSound hearing care professional interacting with a patient during an appointment.
Tilmed dig vores nyhedsbrev i dag

Modtag inspirerende brugerhistorier, tips til brug og vedligehold af høreapparater og den nyeste information om høreapparater. Udfyld skemaet i dag: